20 Feb 2018

Eén keer per 4 jaar kiezen wij wie ons land bestuurd en dus diegene die keuzes maken voor de gemeenschap waarin we leven. Elke dag kun jij kiezen hoe de gemeenschap, waarin jij leeft eruit ziet. Draag jij als vrijwilliger bij aan de gemeenschap?

De gemeenschap kan niet zonder vrijwilligers. Iedere vereniging, stichting en organisatie wordt ondersteund door vrijwilligers. Met elkaar maken we de gemeenschap zoals die is. Zo zijn er ook vrijwilligers in Woon zorgcentrum Sint Jozef. Als vrijwilliger valt er genoeg te doen bij Sint Jozef. Als vrijwilliger kun je een kop koffie drinken en een praatje met een bewoner maken.

Of helpen met handwerken, knutselen of bloemschikken. Bakken of koken, een spelletje doen.

Of ben je handig met de computer? Dan kun je een helpende hand bieden bij het computer- en internetgebruik van onze bewoners.

Organiseer je liever uitstapjes, bijvoorbeeld naar boerderijen, kwekerijen, bloemisterijen, musea of gewoon naar de plaatselijke markt?

Of ben je graag actief en ga je met onze bewoners naar de beweegtuin, samen een wandeling of ritje op de duo fiets maken?

Binnen en buiten Sint Jozef kun je als vrijwilliger alle kanten op. Je mag samenwerken in teamverband, leert nieuwe vaardigheden, deelt je talent en laat het zien om bij te dragen aan het geluk van een ander.

Kortom, deel je talent in en om Sint Jozef en neem contact op.

Saskia Kloppers, Coördinator Vrijwilligers
telefoon: 0541-222100/ 06-12294557
e-mail: s.kloppers@zorggroepsintmaarten.nl
site: www.zorggroepsintmaarten.nl
(kies onder wonen: Sint Jozef in Weerselo)